Bloemen vandaag bezorgen? Welke mogelijkheden je hebt

We geven graag bloemen cadeau. Om iemand te feliciteren, te steunen of gewoon om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Je kunt naar de lokale bloemist om de hoek om een mooi boeket te kopen, maar het is tegenwoordig nog makkelijker om online bloemen te bestellen. Zeker als je weinig tijd hebt of tot de ontdekking komt dat je bijvoorbeeld iemand zijn of haar verjaardag bent vergeten. Je zou dan zelfs bloemen vandaag bezorgen als je dat wenst. In onze blog geven we informatie over de mogelijkheden die je hebt.

Bloemen vandaag bezorgen? Kijk tot hoe laat je kunt bestellen

Bij veel online bloemisten kun je heel snel bloemen bestellen bloemen vandaag bezorgen als je dat zou willen, maar dan is het wel belangrijk dat je eerst even controleert tot hoe laat je kunt bestellen. Deze extra service wordt veel aangeboden, maar dan kun je bijvoorbeeld tot het middaguur je bestelling doorgeven. Anders heeft de bloemist geen mogelijkheid meer om de bloemen op dezelfde dag nog te bezorgen. Vergelijk de verschillende aanbieders, want het tijdstip varieert per aanbieder. Bij de één kun je alleen in de ochtend je bestelling doorgeven als je de bloemen op dezelfde dag wilt laten bezorgen terwijl je bij de ander zelfs nog laat in de middag een bestelling kunt doorgeven.

De bezorgkosten

Waar je ook op kunt letten is wat de bezorgkosten zijn. Het is natuurlijk al geweldig dat je een betrouwbare online aanbieder hebt gevonden die bloemen vandaag bezorgen, maar de prijs die je ervoor betaalt kan flink zijn. Soms hanteren ze ook speciale spoedtarieven. Dat ergens vrij logisch is, maar het kan een bosje bloemen of een boeket wel een stuk duurder maken. Door de prijzen van verschillende aanbieders te vergelijken is de kans ook groot dat je hier een eurootje op kunt besparen. Uiteraard is het dan ook van belang dat de aanbieder die je kiest nog steeds aan je kwaliteitseisen kan voldoen.

Bloemen vandaag bezorgen? Lees de reviews van de winkel

Wil je bloemen vandaag bezorgen? Dan is het belangrijk dat je een betrouwbare winkel kiest die ook aan je hoge verwachtingen kan voldoen. Maar hoe kom je daarachter? Door heel eenvoudig de reviews van andere klanten te lezen. Wanneer een aanbieder zich niet aan de afspraken houdt of niet levert wat ze beloven, dan weet je ook dat het niet de geschikte winkel is om voor te kiezen.

 

Klanten schrijven graag reviews. Vooral als er iets fout gaat. Wanneer een winkel ook negatieve reviews online laat staan geeft dat aan dat ze hun verantwoordelijkheid nemen en dat ze vaak ook publiekelijk een oplossing aandragen. Wanneer een winkel uitsluitend positieve reviews heeft of zelfs helemaal geen reviews heeft, moet je jezelf afvragen of het wel een betrouwbare online aanbieder is. Door iets meer tijd te investeren in je zoektocht kun je uiteindelijk ook de beste aanbieder kiezen en weet je zeker dat bloemen vandaag bezorgen geen enkel probleem is.